Consument

Uw woning verduurzamen met Solar Energy Booster als basis.

Als consument wilt u natuurlijk een zorgeloze totaalinstallatie afgestemd op uw woning, uw comfortwensen en de technische mogelijkheden in uw woning en op uw perceel. Als producent van de Booster leveren wij geen systemen aan consumenten. Wel proberen we u goed te informeren over de mogelijkheden die PV-T u bieden om duurzaam, en betaalbaar uw woning te verwarmen. Hopelijk gaat u op basis van die informatie in de toekomst Boosters laten toepassen op uw zonnepanelen.

Een plaatsing van nieuwe pv panelen, of de vervanging van uw huidige CV-ketel of de aanpassing van uw huidige verwarmingssysteem (bijvoorbeeld realiseren van vloerverwarming) is een uitstekend moment om uw installateur te vragen ook eens een (met behulp van Boosters gevoed) systeem te laten doorrekenen.

Wilt u een offerte op maat voor uw woning?

Als u geïnteresseerd bent om de toepassing van Boosters voor uw woning te laten doorrekenen introduceren wij u graag bij een van onze dealerbedrijven. Zij zijn optimaal ingericht om uw woning te verduurzamen, rekening houdend met uw wensen. Of vraag uw huisinstallateur om een offerte met Boosters.

Neem contact op met een van onze dealers: